Zoek je een snelle en eenvoudige manier om je abonnement op het HappyHealthy Premium programma van Oscar Helm op te zeggen? Zorg dan dat je onderstaande informatie goed doorleest:

Wanneer je besluit om het HappyHealthy Premium programma aan te schaffen, krijg je tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een extra bonus in de vorm van een doorlopend lidmaatschap. Na de aankoop ontvang je meteen je inloggegevens voor je automatisch gegenereerde account om toegang te krijgen tot het programma. Binnen de eerste 30 dagen van het lidmaatschap heb je de mogelijkheid om je abonnement direct en kosteloos te annuleren via e-mail of het afmeldformulier. Als je dat niet doet, start vanaf de tweede maand een automatische afschrijving van €19,95 per maand.

Op zowel de verkoop- als bestelpagina van het HappyHealthy Premium programma vind je duidelijke opsommingstekens met de tekst: “HappyHealthy Premium – Eerste maand € 1, daarna € 19,95 per maand” en “Automatische verlenging via automatische afschrijving, met de eerste betaling verleen je toestemming – per direct opzegbaar via de mail of het afmeldformulier.” Hieruit blijkt duidelijk dat je in de eerste maand slechts €1 betaalt en vervolgens €19,95 per maand. Je moet hiermee instemmen om de aankoop af te ronden en toegang te krijgen tot het programma.

HappyHealthy Premium Abonnement stopzetten en beëindigen?

Het is mogelijk om op elk gewenst moment je abonnement op het HappyHealthy Premium programma te beëindigen. Het enige wat je nodig hebt is het referentienummer van je bestelling. Dit nummer begint met een I- gevolgd door 6 of 7 cijfers en is essentieel om je bestelling in ons systeem op te zoeken. Je vindt dit nummer in de bevestigingsmail van je aankoop, op de factuur en, afhankelijk van je bank, als ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’ op je bankafschrift. Je kunt ook in je e-mail inbox zoeken op ‘referentienummer’ (zonder aanhalingstekens) om het snel te vinden.

Hieronder vind je een link waarmee je contact kunt opnemen met onze klantenservice om je abonnement te beëindigen:

Klik hier om je abonnement op HappyHealthy Premium te stoppen via dit contactformulier.

Heb je nog andere vragen die hier niet beantwoord worden? Neem dan contact met ons op via het bovenstaande contactformulier. We streven ernaar om binnen 48 uur (op werkdagen) te reageren.